Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Σύστημα 10 παιχνιδιών σε τριάδες - Ζητούμενα 6 στα 10 - Στήλες 10


Με 10 μόνο στήλες, σε σχέση με την πλήρη ανάπτυξη (120 στήλες), θέλουμε μία τριάδα με μέσο όρο απόδοσης 2,15 για να έχουμε επιστροφή κεφαλαίου.

Για να πιάσουμε τουλάχιστον μία τριάδα πρέπει οπωσδήποτε να πιάσουμε 6 σωστά σημεία στα 10.

Είναι ένα από τα οικονομικότερα συστήματα το οποίο μπορεί να δώσει μία τριάδα πιάνοντας ακόμα και 3, 4 ή και 5 σωστά σημεία, αναλόγως πάντα με την σειρά που θα τα πιάσουμε. Κάνοντας κλικ στην εικόνα μπορείτε να την ανοίξετε στο κανονικό της μέγεθος και να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Οι κωδικοί και τα σημεία που έχουμε βάλει είναι ενδεικτικά.

Οι στήλες διαβάζονται κάθετα. Κάτω από κάθε σύστημα αναγράφονται οι επιτυχίες που θα έχουμε ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις.

Αντικαθιστούμε τους κωδικούς στην αριστερή πλευρά (από το 100 έως το 190) με τους κωδικούς που θέλουμε να παίξουμε και κάτω από τις στήλες, στις θέσεις με το Χ, βάζουμε το σημείο που πιστεύουμε ότι θα βγει σε σχέση πάντα με τον κωδικό του παιχνιδιού μας.

Μπορούμε να συνδυάσουμε πρώτα σημεία με over, under, goal, no goal, σκορ, ημίχρονα-τελικά κ.ά.

Σίγουρα οι μεγάλες διπλές ευκαιρίες βοηθάνε πολύ στο να έχουμε περισσότερα από 6 σωστά αποτελέσματα αυξάνοντας έτσι τις σωστές τριάδες και φυσικά τα κέρδη. Επιβάλλεται να παίξουμε και την δεκάδα ένα μικρό ποσό γιατί γυρνάει μία στο τόσο ο τροχός και από εκεί που δεν το περιμένουμε, ξαφνικά κάνουμε την τύχη μας.

Πριν αρκετά χρόνια αθλητικός συντάκτης γνωστής εφημερίδας του στοιχήματος είχε προτείνει 9 παιχνίδια με μεγάλα ποσοστά, έχοντας και κάποιες εκπλήξεις, από τα οποία επέλεξα 3 και πληρώθηκα. Έλα όμως που πέρασαν και τα 9 με 800 απόδοση!!!

Στόχος μας στο στοίχημα είναι να διατηρήσουμε πάνω από όλα το κεφάλαιο μας για να έχουμε διάρκεια. Για μεγαλύτερες αποδόσεις παίζουμε στις εταιρίες του εξωτερικού. Μη ξεχνάμε πάνω απ'όλα ότι κανένας μπουκ δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα.




Previous Post
Next Post

post written by: