Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Σύστημα ΚΙΝΟ - 14 αριθμοί σε Εξάδες - 7 Στήλες για 100% 5άρι

kino-system

Με 7 μόνο στήλες, έχουμε ένα σύστημα 14 αριθμών με μοναδικό όρο να πιάσουμε 9 σωστούς αριθμούς οπουδήποτε για 100% πεντάρι.

Ένα πολύ δυνατό και οικονομικό σύστημα που μας δίνει την δυνατότητα να το παίξουμε για περισσότερο από μία κληρώσεις. Επίσης να τονίσουμε ότι αν πιάσουμε από 12 σωστούς αριθμούς και πάνω το σύστημα δίνει 100% 2 ή περισσότερα εξάρια.

Η απόδοση της εξάδας όταν πιάσουμε 6 σωστούς αριθμούς είναι 1600, 5 σωστούς αριθμούς είναι 50 ενώ αν πιάσουμε 4 σωστούς αριθμούς είναι 7, έχουμε δηλαδή επιστροφή του κεφαλαίου.

Σημείωση: Οι αριθμοί που έχουμε βάλει είναι ενδεικτικοί.

Οι στήλες διαβάζονται κάθετα. Κάτω από κάθε σύστημα αναγράφονται οι επιτυχίες που θα έχουμε ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις.

Για να πιάσουμε τουλάχιστον 100% ένα πεντάρι πρέπει οπωσδήποτε να πιάσουμε 9 σωστούς αριθμούς στους 14.

Αντικαθιστούμε τους αριθμούς στην αριστερή πλευρά (από το 1 έως το 14) με τους αριθμούς που θέλουμε να παίξουμε και αντικαθιστούμε αντίστοιχα στην δεξιά πλευρά.

Τονίζουμε ότι μπορούμε να πιάσουμε εξάρι και πεντάρι και με λιγότερους από 9 σωστούς αριθμούς, υπό συνθήκες πάντα. Ένα παράδειγμα είναι να πιάσουμε τους αριθμούς 1,2, 3,4,6,11 (μας δίνει εξάρι) στην πάνω εικόνα ή τους 3,11,13,16,36,65 στην κάτω εικόνα.

kino-systems
*** Παράδειγμα ανάπτυξης τυχαίας αριθμοσειράς
Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένα παράδειγμα με μία τυχαία αριθμοσειρά 14 αριθμών και τον τρόπο αντικατάστασης της. Δεν γνωρίζουμε τι έχει κάνει στο παρελθόν αλλά κάποιος μπορεί να την ακολουθήσει αν θέλει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις εκτός από πεντάρια πιάνουμε τεσσάρια και τριάρια. Επίσης να πούμε ότι ακόμα και με 4 ή με 3 σωστούς αριθμούς έχουμε, υπό συνθήκες πάντα, 4 και 3 επιτυχίες αντίστοιχα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕ 6 ΑΡΙΘΜΟΥΣ



Previous Post
Next Post

post written by:

15 σχόλια:

  1. ΣΉΜΕΡΑ ΈΠΑΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΈΠΙΑΣΑ 6ΣΤΑ 6 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που τα συστήματα που δημιουργώ συμβάλλουν στην επιτυχία των παικτών.
      Σας εύχομαι ολόψυχα συνεχή επαφή με το "ταμείο"!
      Καλό διάβασμα και καλή στρατηγική!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα !! Τι εννοούμε οπουδήποτε να πιάσουμε αριθμούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη για την ασάφεια εκ μέρους μου!
      Αυτό που εννοώ είναι να πιάσουμε τους 9 αριθμούς που αναφέρω από τους 14 αριθμούς σε οποιαδήποτε θέση. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Να έχουμε πιάσει για παράδειγμα 3 συνεχόμενους.

      Διαγραφή
  3. Μέχρι στιγμή μου έχει δώσει 2 φορές 5/6 πολύ καλό σύστημα και με λίγο τύχη πιάνεις κάτι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω το σύστημα.Μπορειτε να μου εξηγήσετε με περισσότερες πληροφορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή δεν καταλαβα τον τρόπο του συστήματος, αν μπορείτε να δώσετε ένα παράδειγμα ... Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τοποθετούμε τους αριθμούς που θέλουμε να παίξουμε στην αριστερή στήλη αντικαθιστώντας τους αριθμούς από το 1 έως το 14. Έπειτα αντιγράφουμε κάθε αριθμό που έχουμε αντικαταστήσει στην αντίστοιχη θέση του σε κάθε στήλη. Αν για παράδειγμα έχουμε αντικαταστήσει τον αριθμό 1 με τον 25 τότε όπου υπήρχε το 1 βάζουμε το 25. Έτσι θα έχουμε 7 στήλες με τους αριθμούς που έχουμε αντικαταστήσει. Οι στήλες διαβάζονται κάθετα. Η δεύτερη φωτογραφία αποτελεί πολύ καλό παράδειγμα για να καταλάβει κάποιος.
    Εννοείται ότι για να ισχύει η στατιστική θα πρέπει οι 7 6άδες να παιχτούν στην ίδια κλήρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε δεν το κατάλαβα μήπως να μου κάνετε δείγμα σε κουπόνι hi?I μερικά κουπόνια αν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κοιτάξεις την δεύτερη εικόνα, θα δεις αριστερά μία στήλη με αριθμούς που ξεκινά με το 3 πρώτο αριθμό, το 11 δεύτερο, το 13 τρίτο κλπ. Στο σύνολο είναι 14 αριθμοί. Φτιάχνεις λοιπόν, ένα αντίστοιχο πινακάκι και βάζεις τους δικούς σου 14 αριθμούς με οποιαδήποτε σειρά θέλεις από πάνω προς τα κάτω. Δεν μας ενδιαφέρει η σειρά. Αν δηλαδή στη θέση του 3 είναι το 56 και από κάτω, στη θέση του 11 είναι το 5 δεν μας απασχολεί καθόλου.
      Αυτό που είναι σημαντικό είναι να γίνει σωστά η αντικατάσταση στις διπλανές στήλες. Δηλαδή βλέπεις ότι το νούμερο 3 πρέπει να μπει στις στήλες 1,2,3. Αν εσύ το αντικαταστήσεις με το νούμερο 15, αυτό θα πρέπει να βάλεις στις στήλες 1,2,3 για να δημιουργηθούν σωστά οι 7 εξάδες που διαβάζεις κάθετα.
      Αν εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις, δείξε το σε ένα φίλο σου ή σε ένα γνωστό σου. Είναι τόσο απλό πάντως που δεν θα έπρεπε να σε δυσκολέψει καθόλου.

      Διαγραφή
  8. Επειδή είμαι αρχάριος,πως θα παίξουμε 7 6αδες αφού στο μεγάλο δελτίο μπορούμε να παίξουμε μέχρι 6? Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου. Οι στήλες είναι 7 (6άδες). Χρησιμοποίησε περισσότερα κουπόνια ή ζήτα βοήθεια από τον πράκτορα.

      Διαγραφή
  9. Θέλω να παίξω 10ε τιν κλήρωση 100 κλήρωσης 7 νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπέρα σας, μπορώ να μάθω το κατασκευαστικό πρόγραμμα με το οποίο φτιάχνετε τα συστήματα, με τον όρο π.χ. 12 πιασμένα 100% τετράδα κ.τ.λ. αν μπορώ να το αποκτήσω και πώς, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα για να σου προτείνω. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να σε βοηθήσουν αλλά νομίζω ότι εδώ θα βρεις αρκετά χρήσιμα συστήματα με λίγες στήλες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βελτιώσεις τις προβλέψεις σου (όπως όλοι μας φυσικά). Είδες κανένα Book χρεοκοπημένο; Όχι φυσικά! Λίγα παιχνίδια και προσοχή στα φαβορί...

      Διαγραφή

Σας παρακαλώ θερμά να είστε προσεκτικοί με τα σχόλια σας.