Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Σύστημα ΚΙΝΟ - 16 αριθμοί σε Εξάδες - 11 Στήλες για 100% 5άρι

kino-sistima


Με 11 μόνο στήλες, έχουμε ένα σύστημα 16 αριθμών σε εξάδες με μοναδικό όρο να πιάσουμε 10 σωστούς αριθμούς οπουδήποτε για 100% πεντάρι.

Ένα πολύ δυνατό και οικονομικό σύστημα που μας δίνει την δυνατότητα να το παίξουμε για περισσότερο από μία κληρώσεις. Επίσης να τονίσουμε ότι αν πιάσουμε από 13 σωστούς αριθμούς και πάνω το σύστημα δίνει 100% 1 ή περισσότερα εξάρια.

Η απόδοση της εξάδας όταν πιάσουμε 6 σωστούς αριθμούς είναι 1600, 5 σωστούς αριθμούς είναι 50 ενώ αν πιάσουμε 4 σωστούς αριθμούς είναι 7.

Σημείωση: Οι αριθμοί που έχουμε βάλει είναι ενδεικτικοί.

Οι στήλες διαβάζονται κάθετα. Κάτω από κάθε σύστημα αναγράφονται οι επιτυχίες που θα έχουμε ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις.

Για να πιάσουμε τουλάχιστον 100% ένα πεντάρι πρέπει οπωσδήποτε να πιάσουμε 10 σωστούς αριθμούς στους 16.

Αντικαθιστούμε τους αριθμούς στην αριστερή πλευρά (από το 1 έως το 16) με τους αριθμούς που θέλουμε να παίξουμε και αντικαθιστούμε αντίστοιχα στην δεξιά πλευρά.

Τονίζουμε ότι μπορούμε να πιάσουμε εξάρι και πεντάρι και με λιγότερους από 10 σωστούς αριθμούς, υπό συνθήκες πάντα. Ένα παράδειγμα είναι να πιάσουμε τους αριθμούς 1,2, 3,8,10,15 (μας δίνει εξάρι) στην πάνω εικόνα ή τους 6,7,11,43,56,77 στην κάτω εικόνα.

kino-system
*** Παράδειγμα ανάπτυξης τυχαίας αριθμοσειράς
Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένα παράδειγμα με μία τυχαία αριθμοσειρά 16 αριθμών και τον τρόπο αντικατάστασης της. Δεν γνωρίζουμε τι έχει κάνει στο παρελθόν αλλά κάποιος μπορεί να την ακολουθήσει αν θέλει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις εκτός από πεντάρια πιάνουμε τεσσάρια και τριάρια. Επίσης να πούμε ότι ακόμα και με 4 ή με 3 σωστούς αριθμούς έχουμε, υπό συνθήκες πάντα, 4 και 3 επιτυχίες αντίστοιχα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕ 6 ΑΡΙΘΜΟΥΣ


Previous Post
Next Post

post written by:

0 σχόλια:

Σας παρακαλώ θερμά να είστε προσεκτικοί με τα σχόλια σας.