Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Σύστημα 13 παιχνιδιών σε εξάδες - Ζητούμενα 9 στα 13 - Στήλες 30

τα καλύτερα συστήματα

Ένα σύστημα 30 στηλών. Η πλήρης ανάπτυξη του (εξάδες στα 13 παιχνίδια) είναι 1716 στήλες. Χρειαζόμαστε μέσο όρο απόδοσης 1,80 για επιστροφή κεφαλαίου. Ένα σύστημα γι αυτούς που παίζουν μεγάλες διπλές ευκαιρίες έχοντας περισσότερες πιθανότητες για να πάνε ταμείο.

Χρειαζόμαστε περίπου 70% ποσοστό επιτυχίας. Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο σύστημα που δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί ιδιαίτερα κάποιος μαζί του. Για να πιάσουμε μία εξάδα πρέπει να πιάσουμε οπωσδήποτε 9 σωστά σημεία από τα 13.

Σημείωση: Οι κωδικοί και τα σημεία που έχουμε βάλει είναι ενδεικτικά.

Οι στήλες διαβάζονται κάθετα. Κάτω από κάθε σύστημα αναγράφονται οι επιτυχίες που θα έχουμε ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις.

Αντικαθιστούμε τους κωδικούς στην αριστερή πλευρά (από το 100 έως το 220) με τους κωδικούς που θέλουμε να παίξουμε και κάτω από τις στήλες, στις θέσεις με το Χ, βάζουμε το σημείο που πιστεύουμε ότι θα βγει σε σχέση πάντα με τον κωδικό του παιχνιδιού μας.

Μπορούμε να συνδυάσουμε πρώτα σημεία με over, under, goal, no goal, σκορ, ημίχρονα-τελικά κ.ά.

Οι αποδόσεις στις εταιρείες στοιχήματος του εξωτερικού είναι πολύ μεγαλύτερες και το κέρδος μας όσο αυξάνονται τα παιχνίδια μας, τόσο πολλαπλασιάζεται.

Θυμίζω ότι κάποιες φορές έχουμε εξάδα ακόμα κι αν πιάσουμε λιγότερα από 9 σωστά (υπό προϋποθέσεις πάντα).

Μη ξεχνάτε να παίζετε και την 13άδα μόνη της γιατί μπορεί να γυρίσει ο τροχός......!




Previous Post
Next Post

post written by: