Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

4 ΤΡΙΠΛΕΣ σε τετράδες - 33 ΣΤΗΛΕΣ - 2 - 4 Πρώτα σημεία

κέρδισε χρήματα


Ένα σύστημα 33 στηλών σε τετράδες, το οποίο αποτελείται από 4 τριπλές από τις οποίες ζητάμε 2 - 4 πρώτα σημεία. Οι 4 τριπλές σε πλήρη ανάπτυξη είναι 81 στήλες.

Ο μέσος όρος του κάθε παιχνιδιού της τριάδας θα πρέπει να είναι 2,40 για να έχουμε επιστροφή κεφαλαίου.

Στο σύνολο των 4 τριπλών ζητάμε 2 - 4 πρώτα σημεία. Επιλέγουμε τους κωδικούς των παιχνιδιών που θέλουμε να παίξουμε καθώς επίσης και την βασική μας στήλη πάνω στην οποία θα αναπτύξουμε το παιχνίδι μας και αντικαθιστούμε ανάλογα.


Θυμίζουμε ότι στην θέση των δεύτερων και τρίτων σημείων (του Χ και του 2) μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε άλλο σημείο συμβαδίζει με την βασική μας στήλη με σκοπό να αυξήσουμε τις επιτυχημένες τετράδες. Αν δηλαδή σε ένα παιχνίδι το πρώτο μας σημείο είναι 1 μπορούμε να βάλουμε στην θέση του Χ μία διπλή ευκαιρία που να περιέχει τον 1, ή ένα ημίχρονο - τελικό πάλι με τον 1, ένα σκορ ή οτιδήποτε άλλο κατεβάσει το μυαλό μας. Με αυτό τον τρόπο, αν είμαστε "καλλιτέχνες" μπορεί να έχουμε μέχρι 33 σωστές τριάδες.

Εγώ παίζω αυτό το σύστημα επιλέγοντας παιχνίδια που κατά τη γνώμη μου θα λήξουν ισόπαλα με χαμηλό σκορ, παίζοντας ως πρώτο σημείο το Χ, ως δεύτερο σημείο το 0-1 γκολ και ως τρίτο σημείο μία διπλή ευκαιρία που περιέχει το Χ μαζί με την ομάδα που νομίζω ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει ή ένα under αν είναι υψηλό το ποσοστό του.

Με όποιον τρόπο και αν αναπτύξετε αυτό το σύστημα, ακόμα και αν το παίξετε ως έχει το Bet Vox σας εύχεται καλή επιτυχία!

Συστήματα με όρους από το Bet Vox



Previous Post
Next Post

post written by: