Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

τα καλύτερα συστήματα


Ένα σύστημα 49 στηλών σε εξάδες, το οποίο αποτελείται από 6 τριπλές χωρισμένες σε 2 ομίλους. Οι 9 τριπλές σε πλήρη ανάπτυξη είναι 729 στήλες.

Ο μέσος όρος του κάθε παιχνιδιού της τριάδας θα πρέπει να είναι 1,90 για να έχουμε επιστροφή κεφαλαίου.

Το σύστημα χωρίζεται σε 2 ομίλους οι οποίοι είναι οι εξής:
  • Α όμιλος: (2 - 3 πρώτα σημεία). Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι άσσοι.
  • Β όμιλος: (2 - 3 πρώτα σημεία). Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι άσσοι.

Στο σύνολο των 6 τριπλών ζητάμε 4 τουλάχιστον άσσους ή πρώτα σημεία (2 - 3 σε κάθε όμιλο). Επιλέγουμε τους κωδικούς των παιχνιδιών που θέλουμε να παίξουμε καθώς επίσης και την βασική μας στήλη πάνω στην οποία θα αναπτύξουμε το παιχνίδι μας και αντικαθιστούμε ανάλογα.

Ένας έξυπνος τρόπος για να εκμεταλλευτούμε αυτό το σύστημα είναι αντί για Χ και διπλά δηλαδή δεύτερα και τρίτα σημεία να βάλουμε μία επιλογή που θεωρούμε πολύ πιθανή όπως πχ. αν πιστεύουμε ότι ένα παιχνίδι θα έρθει άσσος αντί για Χ να βάλουμε Χ ημίχρονο - 1 τελικό ή 1 ημίχρονο - 1 τελικό ή κάποιο σκορ που πιστεύουμε ότι θα έρθει αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για περισσότερες εξάδες και αντίστοιχα περισσότερα κέρδη. Επίσης μπορούμε να αντικαταστήσουμε ένα σημείο με Διπλή Ευκαιρία.

Αυτό το σύστημα μας δίνει αρκετές επιλογές αλλά η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς.

Συστήματα με όρους από το Bet Vox


Previous Post
Next Post

post written by: