Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Σύστημα 17 παιχνιδιών σε τριάδες - Ζητούμενα 9 στα 17 - Στήλες 20

σύστηματα στοιχήματος

Με 20 μόνο στήλες, σε σχέση με την πλήρη ανάπτυξη (τριάδες σε 17 παιχνίδια - 680 στήλες), θέλουμε μία τριάδα με μέσο όρο απόδοσης 2,70 για να έχουμε επιστροφή κεφαλαίου.

Για να πιάσουμε τουλάχιστον μία τριάδα πρέπει οπωσδήποτε να πιάσουμε 9 σωστά σημεία στα 17. Το σύστημα μπορεί να μας δώσει τριάδα ακόμα και με λιγότερα από 9 σωστά σημεία αλλά πάντα υπό προϋποθέσεις.
Αν έχουμε 50% επιτυχία σε ισοπαλίες ή μεγάλα ποσοστά αυτό το σύστημα θα μας βοηθήσει να είμαστε πάντα κερδισμένοι.

Σημείωση: Οι κωδικοί και τα σημεία που έχουμε βάλει είναι ενδεικτικά.

Οι στήλες διαβάζονται κάθετα. Κάτω από κάθε σύστημα αναγράφονται οι επιτυχίες που θα έχουμε ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις.

Αντικαθιστούμε τους κωδικούς στην αριστερή πλευρά (από το 100 έως το 260) με τους κωδικούς που θέλουμε να παίξουμε και κάτω από τις στήλες, στις θέσεις με το Χ, βάζουμε το σημείο που πιστεύουμε ότι θα βγει σε σχέση πάντα με τον κωδικό του παιχνιδιού μας.

Μπορούμε να συνδυάσουμε πρώτα σημεία με over, under, goal, no goal, σκορ, ημίχρονα-τελικά κ.ά.
Επίσης αν έχουμε την δυνατότητα παίζουμε σε εταιρίες του εξωτερικού όπως π.χ. ο stoiximan καθώς το κέρδος μας είναι πολύ μεγαλύτερο και ας μην ξεχνάμε το στοίχημα είναι "μαραθώνιος" κι όχι "αγώνας ταχύτητας". Στόχος μας στο στοίχημα είναι να διατηρήσουμε πάνω από όλα το κεφάλαιο μας για να έχουμε διάρκεια.




Previous Post
Next Post

post written by: