Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

kino-system

Με 15 μόνο στήλες, έχουμε ένα σύστημα 18 αριθμών με μοναδικό όρο να πιάσουμε 12 σωστούς αριθμούς οπουδήποτε για να πιάσουμε 100% τεσσάρι.

Αυτό το σύστημα απευθύνεται κυρίως σε αυτόν που προσπαθεί να αυξήσει τους αριθμούς τους οποίους θα παίξει και με λίγη τύχη να πιάσει τεσσάρι με λιγότερους από 12 σωστούς αριθμούς.
Ουσιαστικά προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους σωστούς από τους 20 που βγαίνουν σε κάθε κλήρωση και από εκεί και πέρα αν μας θέλει θα πάμε ταμείο.

Η απόδοση όταν πιάσουμε τους 4 σωστούς αριθμούς είναι 100.

Σημείωση: Οι αριθμοί που έχουμε βάλει είναι ενδεικτικοί.

Οι στήλες διαβάζονται κάθετα. Κάτω από κάθε σύστημα αναγράφονται οι επιτυχίες που θα έχουμε ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις.

Για να πιάσουμε τουλάχιστον 100% ένα τεσσάρι πρέπει οπωσδήποτε να πιάσουμε 12 σωστούς αριθμούς στους 18.

Αντικαθιστούμε τους αριθμούς στην αριστερή πλευρά (από το 1 έως το 18) με τους αριθμούς που θέλουμε να παίξουμε και αντικαθιστούμε αντίστοιχα στην δεξιά πλευρά.

Τονίζουμε ότι μπορούμε να πιάσουμε τεσσάρι και με λιγότερους από 12 σωστούς αριθμούς, ακόμα και με 4 σωστούς, υπό συνθήκες πάντα. Ένα παράδειγμα είναι να πιάσουμε τους αριθμούς 1,8,9,10 στην πάνω εικόνα ή τους 2,39,40,41 στην κάτω εικόνα.
kino-system
*** Παράδειγμα ανάπτυξης τυχαίας αριθμοσειράς
Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένα παράδειγμα με μία τυχαία αριθμοσειρά 18 αριθμών και τον τρόπο αντικατάστασης της. Δεν γνωρίζουμε τι έχει κάνει στο παρελθόν αλλά κάποιος μπορεί να την ακολουθήσει αν θέλει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις εκτός από τεσσάρια πιάνουμε τριάρια και δυάρια. Επίσης να πούμε ότι ακόμα και με 3 ή με 2 σωστούς αριθμούς έχουμε, υπό συνθήκες πάντα, 3 και 2 επιτυχίες αντίστοιχα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕ 4 ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Θέλεις να κερδίσεις δωρεάν μία Limited Card στο Sorare;
Κλίκαρε εδώ και αφού ακολουθήσεις όλα τα βήματα εγγραφής και αγοράσεις 5 Limited Cards από το New Card Auctions, θα κερδίσεις μία δωρεάν Limited Card, την οποία μπορείς να κρατήσεις και να την χρησιμοποιήσεις στους διαγωνισμούς που διαθέτει το Sorare ή να την πουλήσεις για την αντίστοιχη αξία.
Ο μόνος τρόπος για να την κερδίσεις είναι να συνδεθείς μέσω αυτού του συνδέσμου και να ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα. Μπες τώρα!


Previous Post
Next Post

post written by:

1 σχόλιο:

  1. καλησπέρα σας, μπορώ να μάθω το κατασκευαστικό πρόγραμμα με το οποίο φτιάχνετε τα συστήματα, με τον όρο π.χ. 12 πιασμένα 100% τετράδα κ.τ.λ. αν μπορώ να το αποκτήσω και πώς, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ θερμά να είστε προσεκτικοί με τα σχόλια σας.