Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Σύστημα ΚΙΝΟ - 16 αριθμοί σε Τετράδες - 12 Στήλες


Με 12 μόνο στήλες, έχουμε ένα σύστημα 16 αριθμών με μοναδικό όρο να πιάσουμε 11 σωστούς αριθμούς οπουδήποτε. Δεν απευθύνεται τόσο σε αυτόν που πιστεύει ότι μπορεί να πιάσει από 11 σωστούς αριθμούς και πάνω αλλά σε αυτόν που προσπαθεί να αυξήσει τους αριθμούς τους οποίους θα παίξει και με λίγη τύχη να πιάσει τεσσάρι με λιγότερους από 11 σωστούς αριθμούς.

Αυτός που πιστεύει ότι μπορεί να πιάσει περισσότερους από 11 σωστούς αριθμούς καλό είναι να παίξει 3 με 4 στήλες των 12 αριθμών από τους 16 που ελπίζει να βγουν.

Η απόδοση όταν πιάσουμε τους 4 σωστούς αριθμούς είναι 100.

Σημείωση: Οι αριθμοί που έχουμε βάλει είναι ενδεικτικοί.

Οι στήλες διαβάζονται κάθετα. Κάτω από κάθε σύστημα αναγράφονται οι επιτυχίες που θα έχουμε ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις.

Για να πιάσουμε τουλάχιστον 100% ένα τεσσάρι πρέπει οπωσδήποτε να πιάσουμε 11 σωστούς αριθμούς στους 16.

Αντικαθιστούμε τους αριθμούς στην αριστερή πλευρά (από το 1 έως το 16) με τους αριθμούς που θέλουμε να παίξουμε και αντικαθιστούμε αντίστοιχα στην δεξιά πλευρά.
*** Παράδειγμα ανάπτυξης τυχαίας αριθμοσειράς
Τονίζουμε ότι μπορούμε να πιάσουμε τεσσάρι και με λιγότερους από 11 σωστούς αριθμούς, ακόμα και με 4 σωστούς, υπό συνθήκες πάντα. Ένα παράδειγμα είναι να πιάσουμε τους αριθμούς 1,5,6,11 στην πάνω εικόνα ή τους 9,23,41,60 στην κάτω εικόνα.

Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένα παράδειγμα με μία τυχαία αριθμοσειρά 16 αριθμών και τον τρόπο αντικατάστασης της. Δεν γνωρίζουμε τι έχει κάνει στο παρελθόν αλλά κάποιος μπορεί να την ακολουθήσει αν θέλει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις εκτός από τεσσάρια πιάνουμε τριάρια και δυάρια. Επίσης να πούμε ότι ακόμα και με 3 ή με 2 σωστούς αριθμούς έχουμε, υπό συνθήκες πάντα, 3 και 2 επιτυχίες αντίστοιχα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕ 4 ΑΡΙΘΜΟΥΣ




Previous Post
Next Post

post written by:

0 σχόλια:

Σας παρακαλώ θερμά να είστε προσεκτικοί με τα σχόλια σας.